7 Kasım 2012 Çarşamba

ekonomik web tasarım


8. Onun rızası olmadan bir şey için ziyaretçi abone asla: ekonomik web tasarım O sitenizde kadar kayıt otomatik olarak bültenler için bir ziyaretçi abone yok. Çevresinde istenmeyen e-postalar gönderiliyor arkadaşlar yapmak için en iyi yol değildir.

9. Aşırı Flaş Yapmayın: dışında web sitenizin yüklenme süresini arttırmaktan, Flash aşırı kullanımı da ziyaretçilerin rahatsız olabilir. Statik sayfalar tarafından desteklenmeyen özellikler sunması gerekir yalnızca kullanın.

10. Müzik çalmak etmeyin: İnternet web geliştiricileri ilk yıllarında her zaman başarılı web sitelerinin içine müzik entegre etmeye çalıştı. ekonomik web tasarım Bil bakalım ne oldu, onlar sefil başarısız oldu. Müzik, süre kullanmayın.

11. Oynamak ZORUNLU bir ses dosyası kullanıcı başlayalım: ekonomik web tasarım Bazı durumlarda bir ses dosyası gerektirebilir. ekonomik web tasarım Bu kullanıcıya bir konuşma ya da rehberli tur bir ses bileşeni olabilir gerekebilir. O gayet iyi. Sadece kullanıcı denetimi olduğundan emin olun, ona web girer hemen sonra yüzündeki müzik sıkışıyor karşıt olarak "Play" butonuna basalım.

12. Rozetleri ile web dağınıklığı etmeyin: ekonomik web tasarımHer şeyden önce, ağlar ve toplulukların rozetleri bir site çok profesyonelce bakmak olun. Biz ödül ve takdir rozetleri bahsediyoruz bile, "Hakkımızda" sayfasında bunları koymanız gerekir.

13. Sizin içeriğe erişmek için kullanıcı için gerekli adımların küçük sayı, daha iyi: ekonomik web tasarım sadece "gerçek" web sitesi başlattı anasayfa kullanmayın.

14. Iletişim bilgilerini eklemeyi unutmayın: ekonomik web tasarım Hiçbir iletişim bilgilerini içeren bir web sitesi daha kötü bir şey yoktur. Bu sadece ziyaretçiler için değil, aynı zamanda kendiniz için kötü değil. Sen yol boyunca önemli bir geri bildirim kaybedebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder